Äta & sova gott - Kåseberga med omnejd

att äta - caféer, pub och restauranger

Kåseberga Fisk - Ahls Rökeri 
Vi erbjuder dagens fisk från vårt eget rökeri och en mängd andra rätter från havet - naturligtvis den klassiska sillamackan. Gott om sittplatser finns i backarna och i hamnen, för den riktiga atmosfärens skull. Vår matsal med utsikt ligger en trappa upp i butiken. Se våra webbsidor.
http://www.kaseberga-fisk.se/               Facebook
kontakt@kaseberga-fisk.se
Tel: 0411-52 71 80
 

Cafe & Bistro
Hos oss lagas maten från grunden, en riktigt härlig måltid på Kåseberga Cafe & Bistro lämnar alla mätta och belåtna. Till dessert så välj och vraka mellan våra 28 sorter av vår egengjorda Gelato glass! Vi älskar vår glass och snart gör ni det också!  Varmt välkomna
https://cafebistro.se/                                    Facebook
info@kasebergacafebistro.se
Tel: 0411-52 72 20 , 0702-60 99 56

Kåseberga Bykrog
Kåseberga bykrog är en familjeägd restaurang vars fokus ligger på god mat lagad från grunden. Vi har 30 platser inomhus samt många platser utomhus i vår mysiga trädgård. Hos oss är det alltid god stämning! Varmt välkomna på lunch, fika eller middag. Ibland har vi livemusik och andra uppträdanden. Fullständiga rättigheter.
https://kasebergabykrog.se/.         Facebook   
info@kasebergabykrog.se
Tel: 070-621 74 00, 073-537 62 10

Kåseberga Hamnkiosk
Hamnkiosken Kåseberga mer än bara en kiosk. Nybyggd 2022 med ny ägare.
Stort sortiment av glass, kulglass, mjukglass & chorros
Grillen har ett brett utbud ät här eller ta med.
Öppettider hittar ni lättast på:

Facebook: hamnkiosken Kåseberga
Instagram: hamnkiosken kaseberga
Mejl: martin@martinscatering.se

att BO - HOTELL, B&B, STUGOR

Kåseberga Gårdshotell & Spa
Vårt hotell i Kåseberga ska verkligen kännas som ditt andra hem, en plats att unna dig avslappning, där man kan njuta av underbar middag i skön atmosfär. Här finns så många utflykter att göra, så mycket lugn att hämta och så härliga minnen att samla.
Varmt välkommen, vi ser fram emot att få ta hand om dig här på vårt fantastiska hotell i Kåseberga!
https://kasebergahotell.se

The Hideout
Välkommen till The Hideout – endast ett stenkast från Ales Stenar. På loftet i en renoverad lada från 1860-talet finns i dag fyra lägenheter. De är mellan 40-50m2 med sovrum, stort vardagsrum och kök fullt utrustat för 4 personer. I lägenheterna ingår det WiFi plus TV och på innergården finner ni grill, trädgårdsmöbler och parasol. Privat parkering finns utanför huset.
Ulf Skarin
ulf.skarin@gmail.com 
0722-394388
http://www.common-room.com/   

Stuga Kåseberga
Liten stuga centralt i  Kåseberga på 30 kvm med plats för 2 personer (+ bäddbar soffa) uthyres april-september. Veckovis eller dagar med 2 nätters minimum. Liten hund välkommen. För mer info och bilder:
https://www.stugknuten.com/sv/stuga/33388

Ales Smedja Stuguthyrning
Lillsmedjan är en fristående stuga centralt i Kåseberga tillhörande den gamla smedjan och hyrs ut veckovis under sommaren och enligt överens-kommelse övriga tider. 4 sängplatser. Modernt kök med full utrustning. Tvättmaskin/ torktumlare i tvätt/duschrum.
www.alessmedja.com
Ales väg
Tel: 0411-52 71 01
 

Kåseberga Byahus
Mitt i Kåseberga by ligger gamla skolan. 2 rum och kök, 2+3 bäddar, 55 kvm. Ett sovrum med 2 enkelsängar. Allrum med TV och bäddsoffa för 2 personer. 1 extra bädd. Kök med spis, ugn, micro, kyl, liten frys, kaffe-bryggare. Dusch/WC, tvätt-maskin. Egen uteplats med trädgårdsmöbler. Mobilt bredband ingår.
www.booking.com