Äta & sova gott - Kåseberga med omnejd

att äta - caféer, pub och restauranger

Vinkille B & B
Vårt trevliga Bed & Breakfast erbjuder tre fräscha, nybyggda dubbelrum där gammal charm kombineras med hög standard. Alla rum har TV, trådlöst internet och tillgång till eget badrum. Vi serverar en riklig frukostbuffé baserad på lokala råvaror, som du kan äta inne eller ute i trädgården

www.vinkille.se  
info@vinkille.se  
Tel: 070-302 50 22
 

Stuga Kåseberga
Liten stuga centralt i  Kåseberga på 30 kvm med plats för 2 personer (+ bäddbar soffa) uthyres april-september. Veckovis eller dagar med 2 nätters minimum. Liten hund välkommen. För mer info och bilder:

https://www.stugknuten.com/sv/stuga/33388

Cafe & Bistro
Hos oss lagas maten från grunden, en riktigt härlig måltid på Kåseberga Cafe & Bistro lämnar alla mätta och belåtna. Till dessert så välj och vraka mellan våra 28 sorter av vår egengjorda Gelato glass! Vi älskar vår glass och snart gör ni det också!  Varmt välkomna

https://cafebistro.se/                                    Facebook
info@kasebergacafebistro.se
Tel: 0411-52 72 20 , 0702-60 99 56

Ales Smedja Stuguthyrning
Lillsmedjan är en fristående stuga centralt i Kåseberga tillhörande den gamla smedjan och hyrs ut veckovis under sommaren och enligt överens-kommelse övriga tider. 4 sängplatser. Modernt kök med full utrustning. Tvättmaskin/ torktumlare i tvätt/duschrum.

www.alessmedja.com
Ales väg
Tel: 0411-52 71 01
 

Kåseberga Fisk - Ahls Rökeri 
Vi erbjuder dagens fisk från vårt eget rökeri och en mängd andra rätter från havet - naturligtvis den klassiska sillamackan. Gott om sittplatser finns i backarna och i hamnen, för den riktiga atmosfärens skull. Vår matsal med utsikt ligger en trappa upp i butiken. Se våra webbsidor.

http://www.kaseberga-fisk.se/               Facebook
kontakt@kaseberga-fisk.se
Tel: 0411-52 71 80
 

The Hideout
Välkommen till The Hideout – endast ett stenkast från Ales Stenar. På loftet i en renoverad lada från 1860-talet finns i dag fyra lägenheter. De är mellan 40-50m2 med sovrum, stort vardagsrum och kök fullt utrustat för 4 personer. I lägenheterna ingår det WiFi plus TV och på innergården finner ni grill, trädgårdsmöbler och parasol. Privat parkering finns utanför huset.

Ulf Skarin
ulf.skarin@gmail.com 
0722-394388
http://www.common-room.com/   

Sjöhuset
Välkomna till Kåsebergas vackraste utsikt. Ett fantastiskt boende med plats för två familjer. Huset är nyrenoverat och hyrs ut veckovis under hela året. Med sjöutsikt från alla rum och en härlig trädgård får du ett oöverträffat semesterboende. Kika gärna här.

https://www.stugknuten.com/sv/stuga/15582
Tel: 0708 65 63 61

Kåseberga Byahus
Mitt i Kåseberga by ligger gamla skolan. 2 rum och kök, 2+3 bäddar, 55 kvm. Ett sovrum med 2 enkelsängar. Allrum med TV och bäddsoffa för 2 personer. 1 extra bädd. Kök med spis, ugn, micro, kyl, liten frys, kaffe-bryggare. Dusch/WC, tvätt-maskin. Egen uteplats med trädgårdsmöbler. Mobilt bredband ingår.

www.booking.com
 

- att bo -
I Kåsebergas närmsta omgivning

- att äta -
i Kåsebergas närmsta omgivning

Löderups Standbad - Restaurang
I vår varma och familjära miljö, där gemenskap och välmående står i centrum, välkomnar vi dig som gäst i vår restaurang.
I ljusa lokaler med vidunderlig havsutsikt, dukar vi upp för såväl stora som små sällskap.
Läs mer om vårt omtyckta utbud, och våra specialarrangemang på vår webbsida. Varmt välkommen!

www.loderupsstrandbad.com 
info@loderupsstrandbad.com
Tel: +46 411 52 62 60
 

stödmedlemmar till Kåseberga Byalag

 stödmedlemmar till Kåseberga Byalag

Löderups Strandbad - Hotell och Stugor
Välkommen till ett hotell och stugby med det bästa läget mitt emellan Ystad och Simrishamn. med havsutsikt och härliga strövområden intill. Våra 13 dubbelrum har utsikt över havet, poolen och solnedgången i väst. Våra 10 stugor med självhushåll rymmer upp till 6 personer, och har alla en härlig uteplats.

www.loderupsstrandbad.com 
info@loderupsstrandbad.com
Tel: +46 411 52 62 60
 

att bo - stugor, rum, hotell och B&B

Kåseberga Bykrog
Kåseberga bykrog är en familjeägd restaurang vars fokus ligger på god mat lagad från grunden. Vi har 30 platser inomhus samt många platser utomhus i vår mysiga trädgård. Hos oss är det alltid god stämning! Varmt välkomna på lunch, fika eller middag. Ibland har vi livemusik och andra uppträdanden. Fullständiga rättigheter.
https://kasebergabykrog.se/.         Facebook   
info@kasebergabykrog.se
Tel: 070-621 74 00, 073-537 62 10

Kåseberga Gårdshotell & Spa
Vårt hotell i Kåseberga ska verkligen kännas som ditt andra hem, en plats att unna dig avslappning, där man kan njuta av underbar middag i skön atmosfär. Här finns så många utflykter att göra, så mycket lugn att hämta och så härliga minnen att samla.
Varmt välkommen, vi ser fram emot att få ta hand om dig här på vårt fantastiska hotell i Kåseberga!

https://kasebergahotell.se

Kåseberga Hamnkiosk
Välkomna till Kåseberga Hamn- kiosk. Vi har det mesta besökare kan önska sig: mjukglass, våfflor med sylt, en bit varm mat med hemlagad potatismos, tidningar, mm. Vi ligger mitt i hamnen vid trapporna till Ales stenar. Öppet ca 10-16 under låg- och 08-20 under högsäsong.
permer@passagen.se      
Tel: 0705 42 06 69
 

Ejagården B&B
Välkommen till vårt nyrenoverade och mycket fräscha Ejagården B&B en-suite på det undersköna Österlen. Boendet ligger i vackra omgivningar nära havet och med gångavstånd till Kåseberga, där det finns goda möjligheter för mat & dryck, vackra vyer och genuin gammal kultur.

www.ejagarden.se
info@ejagarden.se
Tel: 070-496 13 40