Äta & sova gott - Kåseberga med omnejd

att äta - caféer, pub och restauranger

kåseberga fisk - AHLS RÖKERI

 Vi erbjuder dagens fisk från vårt eget rökeri och en mängd andra rätter från havet - naturligtvis den klassiska sillamackan. Gott om sittplatser finns i backarna och i hamnen, för den riktiga atmosfärens skull. Vår matsal med utsikt ligger en trappa upp i butiken. Se våra webbsidor.


http://www.kaseberga-fisk.se/               Facebook
kontakt@kaseberga-fisk.se
Tel: 0411-52 71 80
 

kåseberga café & bistro

Hos oss serveras fisk och skal-djur i sann Kåsebergaanda, i kombination med street food som kommer få dig att trilla av stolen. Vår mat är sannerligen lagad med kärlek från grunden, och vi hoppas att du ska njuta lika mycket av våra fina råvaror som av den vackra utsikten över havet. Välkommen för en riktigt god måltid!!


https://cafebistro.se/                                    Facebook
info@kasebergacafebistro.se
Tel: 0411-52 72 20 , 0702-60 99 56

kåseberga hamnkiosk

 Välkomna till Kåseberga Hamn- kiosk. Vi har det mesta besökare kan önska sig: mjukglass, våfflor med sylt, en bit varm mat med hemlagad potatismos, tidningar, mm. Vi ligger mitt i hamnen vid trapporna till Ales stenar. Öppet ca 10-16 under låg- och 08-20 under högsäsong.


permer@passagen.se      
Tel: 0705 42 06 69
 

att bo - stugor, rum, hotell och B&B

ales smedja stuguthyrning

Lillsmedjan är en fristående stuga centralt i Kåseberga tillhörande den gamla smedjan och hyrs ut veckovis under sommaren och enligt överens-kommelse övriga tider. 4 sängplatser. Modernt kök med full utrustning. Tvättmaskin/ torktumlare i tvätt/duschrum.


www.alessmedja.com
Ales väg
Tel: 0411-52 71 01
 

ejagården b & b

Välkommen till vårt nyrenoverade och mycket fräscha Ejagården B&B en-suite på det undersköna Österlen. Boendet ligger i vackra omgivningar nära havet och med gångavstånd till Kåseberga, där det finns goda möjligheter för mat & dryck, vackra vyer och genuin gammal kultur.

www.ejagarden.se
info@ejagarden.se
Tel: 070-496 13 40

kåseberga byahus

Mitt i Kåseberga by ligger gamla skolan. 2 rum och kök, 2+3 bäddar, 55 kvm. Ett sovrum med 2 enkelsängar. Allrum med TV och bäddsoffa för 2 personer. 1 extra bädd. Kök med spis, ugn, micro, kyl, liten frys, kaffe-bryggare. Dusch/WC, tvätt-maskin. Egen uteplats med trädgårdsmöbler.
Mobilt bredband ingår.

www.booking.com
 

kåseberga gårdshotell & spa

 Vårt hotell i Kåseberga ska verkligen kännas som ditt andra hem, en plats att unna dig avslappning på och en utgångs-punkt för att utforska Skånes vackra östsida. Här finns så många utflykter att göra, så mycket lugn att hämta och så härliga minnen att samla.
Varmt välkommen, vi ser fram emot att få ta hand om dig här på vårt fantastiska hotell i Kåseberga!

Läs och se mer på webbsidan nedan.
https://kasebergahotell.se

THE HIDEOUT

Välkommen till The Hideout – endast ett stenkast från Ales Stenar. På loftet i en renoverad lada från 1860-talet finns i dag fyra lägenheter. De är mellan 40-50m2 med sovrum, stort vardagsrum och kök fullt utrustat för 4 personer. I lägenheterna ingår det WiFi plus TV och på innergården finner ni grill, trädgårdsmöbler och parasol. Privat parkering finns utanför huset.

Martin Sandberg
http://www.common-room.com/   
martin@common-room.com   
Tel: 076 76 35 685

SJÖHUSET

Välkomna till Kåsebergas vackraste utsikt.

Ett fantastiskt boende med plats för två familjer. Huset är nyrenoverat och hyrs ut veckovis under hela året. Med sjöutsikt från alla rum och en härlig trädgård får du ett oöverträffat semesterboende. Kika gärna här.


https://kasebergaseaview.wordpress.com/beskrivning/
Tel: 0708 65 63 61

vinkille b & B

Vårt trevliga Bed & Breakfast erbjuder tre fräscha, nybyggda dubbelrum där gammal charm kombineras med hög standard. Alla rum har TV, trådlöst internet och tillgång till eget badrum. Vi serverar en riklig frukostbuffé baserad på lokala råvaror, som du kan äta inne eller ute i trädgården

www.vinkille.se  
info@vinkille.se  
Tel: 070-302 50 22
 

- att äta -
i Kåsebergas närmsta omgivning

 stödmedlemmar till Kåseberga Byalag

LÖDERUPS STRANDBAD - restaurang

 I vår varma och familjära miljö, där gemenskap och välmående står i centrum, välkomnar vi dig som gäst i vår restaurang.
I ljusa lokaler med vidunderlig havsutsikt, dukar vi upp för såväl stora som små sällskap.
Läs mer om vårt omtyckta utbud, och våra specialarrangemang på vår webbsida. Varmt välkommen!

www.loderupsstrandbad.com 
info@loderupsstrandbad.com
Tel: +46 411 52 62 60
 

- att bo -
I Kåsebergas närmsta omgivning

stödmedlemmar till Kåseberga Byalag

LÖDERUPS STRANDBAD - hotell och stugor

Välkommen till ett hotell och stugby med det bästa läget mitt emellan Ystad och Simrishamn. med havsutsikt och härliga strövområden intill. Våra 13 dubbelrum har utsikt över havet, poolen och solnedgången i väst. Våra 10 stugor med självhushåll rymmer upp till 6 personer, och har alla en härlig uteplats.

www.loderupsstrandbad.com 
info@loderupsstrandbad.com
Tel: +46 411 52 62 60
 

rapsbollen b&B  - peppinge

Vårt Bed & Breakfast är inrymt
i en typisk Österlensk bondgård. Den ligger vackert, omgiven av öppna landskap. Här kan du vara aktiv eller prova hur det känns att bara ”finnas till”. 2015 blir vårt 10e verksamhetsår. Det var vår dröm att bygga upp vårt  fina B & B och nu kan det bli din
dröm att bo hos oss på Österlen.

www.rapsbollen.se            Facebook          
info@rapsbollen.se           
Tel: 070-513 34 31,  0411-52 66 29