Äta & sova gott - Kåseberga med omnejd

att äta - caféer, pub och restauranger

kåseberga fisk - AHLS RÖKERI

 Vi erbjuder dagens fisk från vårt eget rökeri och en mängd andra rätter från havet - naturligtvis den klassiska sillamackan. Gott om sittplatser finns i backarna och i hamnen, för den riktiga atmosfärens skull. Vår matsal med utsikt ligger en trappa upp i butiken. Se våra webbsidor.


http://www.kaseberga-fisk.se/               Facebook
kontakt@kasebergafisk.se
Tel: 0411-52 71 80
 

Kåseberga bykrog

Nu öppnar Bykrogen! Varmt välkomna skall ni vara till god mat och mycket gemyt! Vi har normalt öppet fredag och lördag. I påsk har vi öppet:
Fredag: 12.00 - sent
Lördag: 12.00 - sent
Söndag 12.00.17.00
Måndag: stängt

PS. Den 21 april har vi en mycket speciell snapsprovnings-afton med snapsmästaren och journalisten Jimmy Olson. Läs mer till höger under Aktiviteter. DS

bykrogen@ystad.nu             
VisitYstad & Österlen
Tel: 0411-52 72 55

kåseberga café & bistro

Hos oss serveras fisk och skal-djur i sann Kåsebergaanda, i kombination med street food som kommer få dig att trilla av stolen. Vår mat är sannerligen lagad med kärlek från grunden, och vi hoppas att du ska njuta lika mycket av våra fina råvaror som av den vackra utsikten över havet. Välkommen för en riktigt god måltid!!


https://cafebistro.se/                                    Facebook
info@kasebergacafebistro.se
Tel: 0411-52 72 20 , 0702-60 99 56

Kåsessons Café, pub & Lanthandel

 Caféet erbjuder god fika i en avkopplande miljö. Under vinterhalvåret serveras sopplunch med nybakat bröd på söndagar. Vi erbjuder delikatesser och råvaror från lokala tillverkare, samt från övriga Norden. Utflyktskorgen köper du här!


http://www.kasessons.com/
kasessons@outlook.com    Facebook                       
Tel: 0705-22 43 39

kåseberga hamnkiosk

 Välkomna till Kåseberga Hamn- kiosk. Vi har det mesta besökare kan önska sig: mjukglass, våfflor med sylt, en bit varm mat med hemlagad potatismos, tidningar, mm. Vi ligger mitt i hamnen vid trapporna till Ales stenar. Öppet ca 10-16 under låg- och 08-20 under högsäsong.


permer@passagen.se      
Tel: 0705 42 06 69
 

att bo - stugor, rum, hotell och B&B

ales smedja stuguthyrning

 Lillsmedjan är en fristående stuga centralt i Kåseberga tillhörande den gamla smedjan och hyrs ut veckovis under sommaren och enligt överens-kommelse övriga tider. 4 sängplatser. Modernt kök med full utrustning. Tvättmaskin/ torktumlare i tvätt/duschrum.


www.alessmedja.com
Ales väg
Tel: 0411-52 71 01
 

ejagården b & b

  Välkommen till vårt nyrenoverade och mycket fräscha Ejagården B&B en-suite på det undersköna Österlen. Boendet ligger i vackra omgivningar nära havet och med gångavstånd till Kåseberga, där det finns goda möjligheter för mat & dryck, vackra vyer och genuin gammal kultur.

www.ejagarden.se
info@ejagarden.se
Tel: 070-496 13 40

kåseberga byahus

  Mitt i Kåseberga by ligger gamla skolan. 2 rum och kök, 2+3 bäddar, 55 kvm. Ett sovrum med 2 enkelsängar. Allrum med TV och bäddsoffa för 2 personer. 1 extra bädd. Kök med spis, ugn, micro, kyl, liten frys, kaffebryggare. Dusch/WC, tvättmaskin. Egen uteplats med trädgårdsmöbler.

www.boiskane.se
stugbokning@boiskane.se
Tel: 0411-55 94 20

 

kåseberga gårdshotell & spa

 Just nu är vårt gårdshotell under uppbyggnad, men vi vill att du ska lära känna oss redan idag. Under juni 2018 slår vi upp dörrarna för våra första gäster och det är redan nu öppet för bokning av en fantastisk semes-ter här på det genuina Österlen. Varmt välkommen till Kåseberga Gårdshotell & Spa!

Läs och se mer på webbsidan nedan.


https://kasebergahotell.se

Optime AB

  Välkomna till Kåsebergas vackraste utsikt.

Ett fantastiskt boende med plats för två familjer. Huset är nyrenoverat och hyrs ut veckovis under hela året. Med sjöutsikt från alla rum och en härlig trädgård får du ett oöverträffat semesterboende.


optimeab@telia.com
Tel: 0708 65 63 61

logen ales stenar

  Välkomna till Logen! Här ovan under takåsarna finns fyra 2-rumslägenheter med öppet vardagsrum och fullt utrustat kök, dusch, sovrum. TV och WiFi ingår. Vi hyr ut veckovis eller enstaka nätter. Ring för info om lediga lägenheter.

 

www.logenalesstenar.se
Kontakt: Martin Sandberg
Tel: 076 76 35 685

vinkille b & B

  Vårt trevliga Bed & Breakfast erbjuder tre fräscha, nybyggda dubbelrum där gammal charm kombineras med hög standard. Alla rum har TV, trådlöst internet och tillgång till eget badrum. Vi serverar en riklig frukostbuffé baserad på lokala råvaror, som du kan äta inne eller ute i trädgården

www.vinkille.se  
info@vinkille.se  
Tel: 070-302 50 22
 

- att äta -
i Kåsebergas närmsta omgivning

 stödmedlemmar till Kåseberga Byalag

LÖDERUPS STRANDBAD - restaurang

 I vår varma och familjära miljö, där gemenskap och välmående står i centrum, välkomnar vi dig som gäst i vår restaurang.
I ljusa lokaler med vidunderlig havsutsikt, dukar vi upp för såväl stora som små sällskap.
Läs mer om vårt omtyckta utbud, och våra specialarrangemang på vår webbsida. Varmt välkommen!

www.loderupsstrandbad.com 
info@loderupsstrandbad.com
Tel: +46 411 52 62 60
 

- att bo -
I Kåsebergas närmsta omgivning

stödmedlemmar till Kåseberga Byalag

LÖDERUPS STRANDBAD - hotell och stugor

 Välkommen till ett hotell och stugby med det bästa läget mitt emellan Ystad och Simrishamn. med havsutsikt och härliga strövområden intill. Våra 13 dubbelrum har utsikt över havet, poolen och solnedgången i väst. Våra 10 stugor med självhushåll rymmer upp till 6 personer, och har alla en härlig uteplats.

www.loderupsstrandbad.com 
info@loderupsstrandbad.com
Tel: +46 411 52 62 60
 

rapsbollen b&B  - peppinge

  Vårt Bed & Breakfast är inrymt
i en typisk Österlensk bondgård. Den ligger vackert, omgiven av öppna landskap. Här kan du vara aktiv eller prova hur det känns att bara ”finnas till”. 2015 blir vårt 10e verksamhetsår. Det var vår dröm att bygga upp vårt  fina B & B och nu kan det bli din
dröm att bo hos oss på Österlen.

www.rapsbollen.se            Facebook          
info@rapsbollen.se           
Tel: 070-513 34 31,  0411-52 66 29